Haber

Maviye Sürgün dizisi nerede çekiliyor? İşte konu ve oyuncular

Haziran ayının başlamasıyla birlikte dönem dizileri yerini yaz dizilerine bırakıyor. Birbirinden güzel diziler ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Show TV’nin yeni dizisi Maviye Sürgün bu akşam seyirci karşısına çıkacak. İlk bölümü ile ekranları kasıp kavuracak.

O3 Medya imzalı Maviye Sürgün dizisinin yapımcılığını Saner Ayar üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

Merakla beklenen dizinin senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan ve Murat Dişli yazıyor.

Başrollerini Caner Cindoruk ve Damla Sönmez’in paylaştığı Maviye Sürgün dizisi için geri sayım başladı.

Sahil sahneleriyle ön plana çıkan dizinin çekim yerleri merak konusu oldu. Peki Maviye Sürgün filmi nerede çekiliyor? İşte dizinin konusu ve oyuncuları…

Maviye Sürgün dizisi nerede çekiliyor?

Maviye Sürgün dizisinin sahneleri Muğla’nın eşsiz bir atmosfere sahip olan Marmaris ilçesinde çekilmektedir. İşte konu ve oyuncu kadrosu!

Maviye Sürgün

Girdiği soruşturmanın ardından süresiz açığa alınan başarılı SAT komando Ali (Caner Cindoruk), eşi Ayda’nın ölümünden bir gece sonra denize açılır. Ali, ufukta sürüklenen bir tekneyi fark ederek fırtınaya aldırmadan içerideki Defne’yi (Damla Sönmez) kurtarır.

Geçici hafıza kaybı yaşayan Defne’yi otele getirir. Hafızası yavaş yavaş yerine gelmeye başlayan Defne tam bir dolandırıcıdır. Geçmişinde bıraktığını düşündüğü Ozan (Serkan Altunorak) ile beklenmedik bir şekilde karşı karşıya gelen Defne’nin kendisine bir çıkış yolu aramaktan başka çaresi yoktur.

Döküm

· Caner Cindoruk

Damla Sönmez

· Serkan Altunorak

· Bülent Şarak

· Ayça Erturan

Ruhani Sarı

· Gökşen Ateş

· Hakan Serbest Bırakıldı

dicleajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu